Звездни грамоти получиха възпитаниците на Севдалина Симеонова

 Навръх празника на детето преподавателят от ОУ „Н.Й.Вапцаров” Севдалина Симеонова избра РБ „Проф. Боян Пенев”, за да връчи удостоверенията за успешно завършване на своите възпитаници от ІІ „б” клас. Изборът не е случаен, класният ръководител счита, че връзката между децата и културната институция е голяма, където поставя на фокуса на тяхното внимание развитието на читателския интерес. Всичко това спомага за разширяване кръгозора на детските интереси. Главният библиотекар Галя Ралева поздрави децата и техните родители, като подари от името на институцията книги и карта на ЕС, както и припомни, че на 1 юни могат да се възползват от безплатната регистрация и пререгистрация на читателските си карти. Покани ги да участват в различните инициативи през лятото в рамките на кампанията „Читалня под небето“. Тя ще бъде официално открита на 19 юни от 11 часа.

YouTube

Севдалина Симеонова бе подготвила приятна изненада за своите възпитаници. Специално за тържеството гостуваха Ясен Даскалов и Диляна Данаилова, които им поднесоха невероятни изпълнения на цигулка. Арт изненадата бе приета с възторжени аплодисменти, които отвориха голямата завеса на връчването на удостоверянията. И тук г-жа Симеонова сюрпризира децата. Наред с официалният документ, тя приятно ги засипа със звездни грамоти за старанието през годината и с още послания от нея.

Не пропусна да сподели колко се вълнува и колко е благодарна на учениците си за трудолюбието през цялата година, както и на техните родители за подкрепата и стабилното рамо.

Пред своите ученици Симеонова заяви: „Аз съм търсач на съкровища на пълен работен ден, който проучва нови възможности, в които учениците му да използват своите таланти, и издирва таланти, които понякога лежат дълбоко заровени”.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе