Какво означава пътна помощ?

Пътна помощ трябва да има възможност да:

Репатрира повреден автомобил чрез специално приспособление, лебедка, кран, колесен подемник (за превоз на превозно средство с повредена ходова част или липсващи колела или гуми), платформено ремарке, теглене от камион с кука на макара, доставяне на консумативи, авточасти, ремонт на ППС на място, доставка на провизии, издърпване от канавки, снежни преспи и други.

YouTube

Много шофьори гледат на пътната помощ като удобство. Не всеки може сам да смени гума или да има необходимите инструменти, за да зареди акумулатора си. Колите често се развалят, когато най -малко очаквате, така че помощта на пътя може да бъде спасител за Вас.

Какво обхваща пътната помощ?

Най -добрата пътна помощ осигурява незабавна помощ, когато сте заседнали на пътя. Всеки превозвач обхваща различни услуги, но повечето ще се справят със следните ситуации:

  • Смяна на спукана гума;
  • Стартиране на двигателя;
  • Теглене;
  • Доставка на газ, бензин, масло или нова батерия;
  • Изваждане на ключове, заключени в колата. Услугата ви помага да влезете в колата си, ако сте заключени.

Когато се обадите на пътна помощ, тя ще дойде до мястото, където сте заседнали. Професионалистите ще се опитат да поправят колата ви на място, за да можете да продължите пътуването без никакви проблеми. Ако обаче не могат да направят необходимите ремонти, те ще изтеглят автомобила ви до автосервиз, където механик ще я от ремонтира.

Ако сте претърпели злополука и колата ви е изцяло повредена, можете да се обадите на пътна помощ, за да я изтегли от местопроизшествието.

Видове пътна помощ и наименувания :
Денонощна пътна помощ
Репатрак
Евакуатор
Транспортер
Автовоз
и други

Трябва ли да получите пътна помощ?

Ако сте решили да използвате пътна помощ в София, разгледайте конкурентни сравнения в бранша. Ето как преценяваме дали ползите си заслужават:

Възраст на превозното средство: Чисто новите автомобили обикновено се нуждаят от по-малко поддръжка и имат по-малко механични проблеми, което означава, че може да не се наложи от пътна помощ. Но ако имате по -стара кола, пътната помощ може да бъде добра инвестиция.

Разстояние и пътуване до работното място: Друг фактор, който трябва да имате предвид, е колко далеч обикновено шофирате, когато отивате на работа или изпълнявате поръчки. Ако обикновено това е на малки разстояния, може да пропуснете пътна помощ. Но ако често пътувате до непознати места, тогава е добра идея да имате визитка и телефон на пътна помощ.

Удобство: Ако цените удобството, добавете пътна помощ към вашата застрахователна полица. Повечето автомобилни застрахователни компании предлагат пътна помощ като добавка към полицата.

Каква е цената на пътната помощ?

Пътната помощ обикновено е евтина. Ако имате застраховка, пътната помощ може да бъде включена във вашата полица. Консултирайте се с вашия доставчик, за да видите дали го покрива.

Пътната помощ е интелигентна инвестиция за всички шофьори. Няма значение на колко години е колата или повредата.

Пътната помощ е налице за вашата безопасност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе