Гюнай Хюсмен поздрави потребителите на Домашния социален патронаж на коледното им тържество

© Областна администрация - Разград

Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен, неговият заместник Евгени Драганов и главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров бяха гости на коледното тържество на Домашния социален патронаж в Разград.

Г-н Хюсмен отправи поздрав както към 800-те потребители на услугите, които предлага ДСП, както и към 37-те служители в институцията. Пред част от ползвателите на услугите той благодари и на кмета на Разград д-р Валентин Василев и общинска администрация за това, че отделят специално внимание на възрастните хора и хората в нужда. „Имате пълната подкрепа на държавата, денонощно сме готови да откликнем на всяка болка и с усилията на ръководството на ДСП и на общинска администрация вярвам, че добрите дни да Разград и за тези мили и добри хора предстоят.“ – каза г-н Хюсмен.

YouTube

Освен по патронажната грижа екипът на ДСП работи и по други проекти за подобряване живота на социално слабите хора – те са свързани с безплатна трапезария, осигуряване на топъл обяд и център за социални услуги. Разградският патронаж е сред най-големите в страната – съобщи директорът на ДСП Янка Георгиева.

В коледната програма участваха ученици от 3 “г“ клас в ОУ“Васил Левски“-Разград; изпълнители от Детска Музикална школа „Илия Бърнев“-Разград, читалище „Напредък“ и танцова студия „Фея Данс“. На тържеството отец Дмитрий Терзи отслужи водосвет за празника Игнажден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе