Лудогорец обяви цените за мача с Милан

Поради огромния интерес към първия 1/16 финал в турнира Лига Европа Лудогорец – Милан на 15 февруари от 20,00 ч.  клубът съобщава, че продажбата на билетите за двубоя на „Лудогорец Арена“ стартира след 18 януари 2018 г.  Клубът ще обяви допълнително как ще бъдат дистрибутирани входните талони. По традиция предимство за закупуване на билети ще имат притежателите на абонаментни карти и редовните посетители на мачове на отбора. Те ще имат право да закупят до 3 билета.

ПФК Лудогорец ще направи жест към своите верни привърженици, закупили билети за мачовете в групата на Лига Европа срещу Хофенхайм, Истанбул Башакшехир и Брага на касата на тренировъчния комплекс и посредством заявка на имейла [email protected]. Те също ще могат да закупят билети с предимство преди обявяване на свободната продажба.

YouTube

Цените на билетите за мача с Милан са следните:

Централна трибуна  – 90 лв.
Сектор В блок 3,4 – 90 лв.
Сектор В блок 1,2,5,6 – 75 лв.
Сектор А1 – 75 лв.
Сектор Б /трибуна Моци/ – 50 лв.

Притежателите на абонаментни карти имат право да закупят до 3 билета

Заявилите входни талони посредством имейла [email protected] – до 2 билета.

Важно! ПФК Лудогорец няма да продава билети за сектор А на „Лудогорец Арена“, в който ще бъдат настанени феновете на Милан. Всички входни талони ще бъдат предоставени на италианския клуб, който единствен е отговорен за тяхното разпространение.   

Ръководството на Лудогорец няма да продава билети за сектор “А” на „Лудогорец Арена“, в който ще бъдат настанени феновете на Милан. Всички входни талони ще бъдат предоставени на италианския клуб, който единствен е отговорен за тяхното разпространение.

В най-кратки срокове българският шампион очаква до получи подробности за цените и начина на покупка на билетите за мача реванш с Милан на стадион „Сан Сиро“, който ще се играе на 22 февруари от 22:05 часа българско време.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе