Лудогорец стартира продажбата на билети за мача с Милан за притежателите на абонаментни карти

Продажбата на билети за мача от 1/16 – финалите на турнира Лига Европа между ПФК Лудогорец и „Милан“ стартира на 18 януари. В рамките на два дни на касите на тренировъчния комплекс „Гнездо на орли“ ще бъдат обслужвани САМО притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете на „Лудогорец“ в страната. Най-редовните посетители на „Лудогорец Арена“ ще имат право да закупят до 3 билета на човек. Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор В, където ще се продава само по един билет на картодържател.  Допълнително ще бъдат обявени датите и местата за свободна продажба на билети.

Цените са следните:

YouTube

– Централна трибуна – 90 лв.
– Сектор А1- 75 лв.
– Сектор В /блокове 3 и 4/ – 90 лв.
– Сектор В /блокове 1, 2,5 и 6 – 75 лв.
– Трибуна „Моци“ – 50 лв.

За двубоя ПФК „Лудогорец“ – АСК „Милан“ ще има строг пропусквателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер.  Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя ПФК „Лудогорец“ – АСК „Милан“. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

Важно!!!!

Ръководството на Клуба уведомява  всички посетители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност.  Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона.  ПФК „Лудогорец“  ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер в случай, че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе