Национално турне на Христо Шопов – “Догодина по същото време“

Националното турне „Христо Шопов“ идва на Разград сцена в Народно читалище „Развитие-1869“. На 13 февруари от 19,00 ч. ще се изиграе постановката „Догодина по същото време“ по Бърднард Слейд от Христо Шопов и Лилия Маравиля. Режисьор на постановката е Георги Михалков. Освен Михалков, участие взимат още композиторът Иван Драголов, за сценографията и костюмите се грижи Антония Попова, а продуценти са Владислав Карамфилов(Влади Въргала) и Лилия Грънчарова.

Билети вече се продават в администрацията на читалището на ул. „Антим Първи“ №1, от 9 до 17 часа, а от 12 февруари и на каса, в театралната сграда, от 12 до 18 часа. Цени на билетите 12, 14, 16 и 18 лв.

YouTube

През месец февруари „Догодина по същото време“ празнува 2 години от излизането на постановката на бял свят. В седмицата на Влюбените отбелязваме празника на неостаряващата пиеса на Бърнард Слейд! Дорис и Джордж нямат възраст – повече от 40 години вървят ръка за ръка по световните сцени. Така „Догодина“ стана „Всяка година“. Превъплъщенията на Христо Шопов и Лилия Маравиля са завладяващо изиграни и са нов връх на техния забележителен талант и респектираща кариера. Изкуството им въвлича почитателите в една любовна история и не можеш да останеш равнодушен към обратите в човешката душа, към страстите и угризенията, към вечното чувство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе