Областният управител се срещна с автора на книгата „Административно-териториалното деление на Разградска област (1877-2011)

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен се срещна с автора на книгата „Административно-териториалното деление на Разградска област (1877-2011).

Икономистът, журналист и библиограф Ангел Павлов подари на г-н Хюсмен екземпляр от изданието, обобщило административното деление от близо век и половина. Книгата е с автограф, в който се казва:“Книгата е история и проект за Разград и България. Вярвам, че ще Ви е от полза в работата“.

YouTube

На срещата Ангел Павлов разказа на Областния управител Гюнай Хюсмен, заместник областният управител Евгени Драганов и главният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров как е създадено съвременното административно-териториално деление в България, направи аналогии с други държави.

Павлов е работил в Окръжния народен съвет в Разград, в Окръжния електронно-изчислителен център, бил е дълги години журналист в различни медии в Разград, по настоящем живее в София. В Разград е по повод предстоящото утре връчване на Плакет на Съюза на българските журналисти на Общински съвет-Разград по повод 170 години българска журналистика и 120 години организирано журналистическо движение в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе