Шверчок: Имаме шансове да отстраним Милан

Имаме шансове да остраним Милан и да продължим напред, обяви новата звезда на Лудогорец Якуб Швиерчок.

Полският нападател вече отбеляза четири гола с фланелката на тима от Разград. Той пристигна в Лудогорец преди две седмици от Заглебие.

YouTube

„Все още обаче не мисля за сблъсъците с Милан. Преди това имаме още няколко приятелски двубои и засега се фокусирам върху тях“, сподели Швиерчок пред „Спортал“.

„Чувствам се добре в новия отбор. Изминаха две добри седмици, откакто съм тук. Изиграхме доста мачове. Отбелязах и четири гола. Все пак това бяха само контролни срещи. Сега искам да се концентрирам за следващите мачове“, продължи той.

„Преди да дойда тук знаех, че Лудогорец е много добър отбор с отлични футболисти. Тим, който играе всяка година в Европа и става шампион на България. Мисля, че взех правилното решение да дойда тук“, добави Якуб.

Той призна, че се надява да попадне в тима на Полша за световното първенство в Русия през лятото, но подчерта, че това зависи единствено от неговото предстаяне в Лудогорец до края на сезона.

„Трябва да се концентрирам върху играта си в клубния ми отбор. Ако се представя добре, може би ще попадна в състава за Мондиала“, завърши нападателят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе