Сериалът „Полицаите от края на града“ започва на 9 март по NOVA

Първата полицейска комедия у нас „Полицаите от края на града“ започва през март с обещанието за много забавление за цялото семейство. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и амбицията да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

„Полицаите от края на града“ ще събере за първи път на едно място някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Заедно с утвърдените лица ще видим и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичните звезди Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Продуцент на сериала е Global Films.

YouTube

Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица „Los hombres de Paco“, която оживява в българската реалност.  Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

„Полицаите от края на града“ идват на 9 март в 21:00 ч.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе