Дневен хороскоп за 19 февруари

© Pixabay.com

Овен

Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Овните, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Пазете се от нелепи случайности в обществените среди. Ще получите някакви привлекателни предложения, свързани с почивка или пътуване. През първия ден от седмицата обаче е лошо да влизате в конфликти с някого, защото не след дълго ще ви навреди. Ще се наложи да се занимаете с не толкова приятни дейности.Ще ви дразнят тези, които се размотават и говорят много, но ще трябва някак да ги изтърпите.

YouTube

Телец

Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора –  те също Ви мислят доброто. По предначертаните си цели действайте последователно. Навлизате във възходящ период. Тук усилията ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Пригответе се за промени.

Близнаци

За оивечето близанци понеделникът ще бъде благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Премълчавайте, дори и ако сте в правото си. Денят ще е благоприятен за всички, които имат конкретни планове, свързани с някаква дейност. Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си.

Рак

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. В състояние сте да накарате дори най-мрачните хора от обкръжението ви да се усмихнат. Внимавайте какво говорите утре.Не е желателно да оскърбите някого или да засегнете нечие самочувствие. Може да отделите време, за да обмисляте нови проекти. За раците този понеделник ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина.

Лъв

На вашето работното място се чувствате в стихията си. Лъвовете продължават да поддържат добро темпо в движението си напред и да действат успешно за реализацията на деловите и финансовите си цели. Ще получите някакви привлекателни предложения, свързани с почивка или пътуване. Важен ден за печалба. Денят не е от най-добрите и ще трябва да сте по-предпазливи при осъществяване на нови контакти.

Дева

От сутринта сте без настроение. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от вас или от партньора/партньорката. Не обръщайте внимание на дребните неща, също и в общуването с колегите. Някой ще ви запознае с решението си, върху което едва ли ще можете да повлияете. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

Везни

Предстои ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Финансовите загуби и неочаквани трудности са породени от липсата на отговорност от ваша страна. Ще имате сили да се справите с всичко, което занимава мислите ви. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Не е много лек ден за вас, ще трябва да се справяте с доста проблеми, но най-вече със собствената си нервност и неосъществени желания.

Скорпион

Съдбовните показатели за вашия ден подчертават, че с проблеми и с неуспех ще се сблъскат онези Скорпион, които не поддържат твърдо мнение по даден въпрос, а постоянно променят позициите си. Ще ви предложат пътуване. Приемете го! То ще ви донесе признание, а и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Влиятелен човек ще начертае пътя ви за реализацията на фиксирана цел, чрез което ще ви помогне не само за добри, но и за сигурни печалби. Избягвайте да влизате в проблемни ситуации в партньорствата си – и в бизнеса, и в личните.

Стрелец

Започване на нов проект е сред приятните вълнения, други ще търсят своето място за изява на талантите си. Стремете се да се изразявате разбираемо при общуването си с околните. Разпределяйте времето и силите си между различни дейности, ако искате да сте ефективни. Отделете време за семейството си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си.

Козирог

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но в понеделник и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Не забравяйте за задълженията си. Ще е трудно да намерите отговори на всички въпроси, така че не подхранвайте прекалено големи очаквания у околните що се отнася до намесата ви. Очертават се и домашни ангажименти, които за някои от зодията са съвсем неочаквани. Романтични желания ще ви настроят на друга вълна вечерта, ще има с кого да ги споделите.

Водолей

Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Успявате предимно в материално отношение. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Иначе сте в добро настроение или поне предстои да станете, предвид днешните развития. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси.

Риби

На практика през първата половина на първия ден от седмицата ще ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Не се претоварвайте и избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации или да драматизирате отношенията си с околните. Не се заблуждавайте, че ще успеете. Интересно запознанство може да прерасна в нещо повече, стига да го поддържате живо и искрено. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе