Важна информация за феновете на Лудогорец, които ще гледат на живо мача в Милано

Всички фенове на ПФК Лудогорец, които ще наблюдават на живо мача реванш от 1/16 финалите в турнира Лига Европа срещу Милан на 22 февруари на стадион „Джузепе Меаца“, трябва да се запознаят със следната информация:

Феновете, които разполагат с ваучери за двубоя могат да ги разменят за билети в деня на срещата (22 февруари) между 16,00 ч. и 21,00 ч. на билетна каза зад северната трибуна на стадион „Джузепе Меаца“. Ваучерите трябва да бъдат разпечатани на хартия, за да се улесни процеса по замяната с билети. Притежателите на ваучери задължително трябва да носят и документ за самоличност (лична карта или задграничен паспорт), който ще им е необходим при влизането на стадиона. Важно! На касата билети за мача няма да се продават.

YouTube

– Билетите за мача на стадион „Джузепе Меаца“ са поименни и не могат да бъдат препродавани или преотстъпвани на друг човек.

– Феновете, които разполагат с билети за мача трябва да бъдат на стадиона не по-рано от 18,30 ч. „Джузепе Меаца“ отваря врати в този час.

– Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени на третото ниво на северната трибуна (Terzo anello verde).

– Всички фенове на Лудогорец трябва да използват вход №5 на северната трибуна на „Джузепе Меаца“ за да стигнат до местата си.

ПФК Лудогорец уведомява своите привърженици, че на „Джузепе Меаца“ има стриктен пропусквателен режим, който се упражнява от стюарди и полицията.

Разпоредбите на стадиона забраняват внасянето на следните предмети: бомбички, димки, пиротехнически средства, хладно и огнестрелно оръжие, прътове за знамена по-дълги от 1 метър, алкохолни напитки, тъпани, музикални инструменти, химически вещества, както и радиостанции.

Забранява се също използването на трансперанти с политически, дескриминационни и религиозни послания. Такива ще бъдат иззети от органите на реда, а феновете, които ги използват, санкционирани.

За повече информация относно размяната на ваучъри за билети в Милано – телефон 0876194500

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе