Херо: Длъжни сме да подходим максимално сериозно

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров даде пресконференция преди срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. В първия двубой Лудогорец загуби тежко с 3:0 от Милан в Разград.

“Не мога да гадая дали ще има подценяване от страна на Милан. Ние сме длъжни да подходим максимално сериозно. Колкото и да са нулеви шансовете, ние сме длъжни да отговорим на предизвикателството. Важното е да покажем добър футбол. Искам късметът да бъде на наша страна”, заяви Херо.

YouTube

?? Лудогорец тренира на "Сан Сиро" ??

?? Лудогорец тренира на "Сан Сиро" ??⚽ ПРЕДСТОЯЩО: Милан – ЛУДОГОРЕЦ, 1/16 финал – Лига Европа – реванш ⚽ ✔️ Дайте вашите прогнози на ?https://weareludogorets.com/games/bet ?#ludogorets #milan #MilanLudogorets #uel

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в 21 февруари 2018 г.

“Клаудиу Кешерю е наказан, а Лукас Саша е контузен, той ще отсъства между 2-3 седмици. Ние загубихме не само заради шанса. Загубихме и заради класата на Милан. Благодаря на Гатузо за хубавите думи, но ние трябва да анализираме нашите грешки. Търся добра игра, ако имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда много доволен”, каза още Димитров.

⚽ ПРЕДСТОЯЩО: Милан – ЛУДОГОРЕЦ, 1/16 финал – Лига Европа – реванш ⚽ ✔️ Дайте вашите прогнози на 👉…

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в 21 февруари 2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе