Тази нощ идват нови снеговалежи

Нов средиземноморски циклон нахлува тази вечер и ще донесе валежи от сняг в страната.

Валежите ще бъдат по-обилни на югоизток, по Черноморието и на североизток, а най-слаби ще бъдат в северозападната част. Очаква се валежите в цялата страна да спрат до края на деня в сряда.

YouTube

Максималните температури в последния ден на февруари ще са между минус 7 и минус 2 градуса, малко по-високи в крайните югозападни и югоизточни райони.

Месец март ще започне с ниски температури, като минималните температури в четвъртък ще са между минус 15 и минус 10 градуса, в отделни райони и по-ниски. Дневните температури също ще са под нулата.

В нощта срещу петък средиземноморски циклон ще окаже влияние на времето в страната и ще започнат слаби валежи от дъжд и сняг и са възможни поледици.

От петък нататък постепенно ще се затопля. В неделя температурите вече ще достигнат 5-6 градуса. В началото на следващата седмица този процес ще продължи и дневните температури ще се повишават още.

В нощта на понеделник срещу вторник се очаква нов средиземноморски циклон да окаже влияние на времето у нас, като донесе валежи от дъжд.

Температури над 15 градуса можем да очакваме от средата на следващата седмица.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе