Дневен хороскоп за 6 март

Овен

Денят ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите, не го пропускайте. Не прибързвайте и не пренебрегвайте съветите на околните. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния ви статус. Странен ден, малко разсеян, малко мистичен и все пак логичен и даващ резултати, макар бавно и трудно.

YouTube

Телец

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да Ви даде онова, което заслужавате. Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние. Ще обърнете внимание на въпроси, които сте пропускали досега и това ще обогати познанията ви по доста теми. Намерете начин да си починете сред спокойствие и уединение.

Близнаци

Във вторник не е необходимо да се случва нещо важно и особено значимо.Заложете на разумно и овладяно поведение – това е качество, което е присъщо за вас. Не се притеснявайте от грешки, тъй като рано или късно ще успеете да се справите. Във вторник ще е уместно да отделите време за хората от приятелския си кръг, както и да се заемете с проекти, по възможност творчески ориентирани, които ще реализирате в бъдеще. Вероятността да намерите нови привърженици е голяма. Условията ще са подходящи за реализация на някои промени, които от известно време обмисляте.

Рак

Личните задължения ще са повече от служебните, но това не може да ви разтревожи. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни. На работното място се справяте добре, ако разчитате на себе си. При необходимост проведете деловите си срещи и разговори. Разчитайте на помощ от приятели, ако искате изхода да бъде благоприятен.

Лъв

Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре. Пестете нервите си и си спомнете приятната вечер, която ви очаква. Pазбира се обадете се на любими за вас хора за да я подготвите. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите си задачи. Използвайте контактите си, за да получите необходимия ви кредит или друга подкрепа за целите, които си поставяте. Не действайте прибързано, особено ако се касае за деловите решения.

Дева

Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през днешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Всъщност, сполуката ви едва ли може да се ограничи само в тази рамка, защото късметът ви през деня е изключително силен, и реализацията на всякакъв вид намерения, е повече от сигурна. Ще се заемете с нова и приятна работа. Може да обърнете внимание и на човека до себе си.

Везни

Постарайте се да изчакате търпеливо и ги започнете следобед, въпреки че закъснеете за вечеря. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Освободете се от ненужни и натоварващи мисли, които ви пречат да видите реално нещата, а в същото време ви измъчват. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Ще получите интересна оферта. Пренебрегнете ли това, ще последват остри словесни сблъсъци, които безусловно ще възпрепятстват постигането на разбирателство, а нервното ви напрежение ще нарасне неимоверно.

Скорпион

Продължителен и значим успех биха Ви донесли емоционалните занимания . Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Силно активен ден поради някой противоречия в бизнеса. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори. Във вторник се занимавайте със семейните си дела и с хората в дома си, спортувайте, отдайте се на творчество и на качествена почивка.

Стрелец

Днес се препоръчва въздържание. Не оставяйте сериозните задължения за друг ден, но се отдайте и на любимите си занимания. Ще възстановите баланса, като някои ще предпочетат компанията на приятели, а други развлекателни мероприятия. Доста рязко ще се държите с околните. Настроението ви е меланхолично без да има основателна причина за това.Не оставайте сами със себе си.Осигурете си предпочитана компания и то от личности, които умеят да ви окуражават. Здравословните проблеми на близък човек допълнително ще ви натоварват, но са преодолими.

Козирог

Месецът е чудесен за социалния ви живот – ще привличате лесно вниманието и вероятно ще ви се удаде възможност да блеснете с някакви свои таланти или умения. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Комбинацията от двете ще ви осигури желаните резултати. Обсъждайте разходите с близките без да ги лишавате от възможността да отстояват мнението си. Важен ден, който ще започне превъзходно за Козирозите, а развитието на вторник ще е силно наситено с важни разговори.

Водолей

В случай че промяната се извърши без ваше участие, приемете случващото се – със сигурност е за добро. Не проявявайте ревност или собственическо чувство, за да не си създадете излишни проблеми. Станете разумни мечтатели. Може да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на спортните и творческите занимания. Отделете време за отдих и за творчески занимания.

Риби

За да успеете да се справите с всички задачи днес, организирайте добре времето си и съставете график.  Преценете дали не е по-добре да сте в неутрална позиция. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес и сега?

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе