Дневен хороскоп за 9 Март

Овен

Разговор с близките на тема „разходи“ няма да е приятен, но е по-добре да не го отлагате. Не бъркайте работните с личните отношения. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Успешен ден, ако подредите правилно целите си и проявите последователност.

YouTube

Телец

Отдавна търсите нещо подобно и като че ли ситуацията в момента е идеална за вас. Заемате се с много дела наведнъж , затова не се учудвайте, ако в края на деня сте доволни от себе си. Определете това, което можете да свършите в рамките на днешния ден и се съсредоточете само върху него, ако искате напредък само там. За други следва спокоен ден в приятна обстановка. Мислете за себе си и за това как да постигнете целите си с минимален разход на ресурси от всякакъв характер. И именно това е началото на вътрешната трансформация.

Близнаци

Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си. Възможности за желана изява и за укрепване на авторитета се откриват пред мнозина от вас. Като цяло всички представители на зодията навлизат във възходящ период. Налице са противоречия с някого. Запазете приветливостта си, по излъчването ще ви приемат, а по свършената работа – изпращат.

Рак

С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде. Новите задачи и промените няма да са успешни. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Предпазвайте се от ударите на неприятели.

Лъв

Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Петък ще е доста променлив и интересен за мнозина от Лъвовете. Правете това, което ви зарежда и ви доставя удоволствие. С малки затруднения ще се адаптирате към новите условия, но това е обяснимо. В петък може би ще решите да изоставите за известно време рутинните задължения и да насочите усилията си към проект, изискващ творчески подход, с който не сте се занимавали отдавна.

Дева

След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. Развитие на семеен или жилищен въпрос ще ви окуражи да предприемете по-конкретни стъпки за неговото окончателно решаване. Ще успеете да се справите в рамките на желания от вас времеви диапазон.

Везни

Вие сте обзети от оптимизъм, вяра в собствените сили, дружелюбие и умение да следвате обществените норми. Вътрешният ви потенциал намира благоприятно проявление. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако сте банкови служители и сте на работното си място, за да работите по изостанали документи, бъдете внимателни, защото грешките ще ви струват скъпо.

Скорпион

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект. Според характеристиките за делова или друга реализация, петък не е проблематичен за Скорпионите. По-високо е напрежението в дома, но този етап на острота и противоречия отминава. Ако това ви допада, можете без излишни сътресения да прекратите връзка, която вече не ви радва.

Стрелец

Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Някой умишлено ще ви създава проблеми. Лошото е, че няма да знаете причините за подобно поведение. Приемете, че го прави от завист. Стрелците може да се окажат малко разочаровани през този ден поради дребни грешки и пропуски в деловата сфера. Стойте далеч от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. В същото време сте и непривично емоционални. Интуицията ви е тази, която ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори.

Козирог

Творческите занимания ще ви помагат да постигнете баланс. Организирайте си събиране с тесен кръг приятели вечерта. Постъпвате разумно с деликатна ситуация. Ще се случи изненада, свързана с личните ви отношения. Освен това към чисто практическите задължения се прибавят и неотложни контакти, които в едни случаи са предварително уговорени, а при други такава едва ли е имало.

Водолей

Спортът и творческите занимания ще ви зареждат. Бъдете искрени с роднините и приятелите си, те са на ваша страна. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте попрекалили снощи.

Риби

Денят ви обещава нови запознанства, гарантиращи ви успехи и възможност да се обогатите с необходимите ви знания. Вдигнете високо глава, отърсете се от обхваналото ви униние и мислете позитивно. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Най-важното е да не се преуморявате. За част от Рибите активността едва ли ще е възможна, защото здравословното им състояние не е на ниво.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе