Дневен хороскоп за 10 март

Овен

Избягвайте както физически, така и психически претоварвания. Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им. Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Денят няма да е лек, но може да е много резултатен. Освен тези занимания ще има и нещо важно, изискващо бързо решение.

YouTube

Телец

Ярко символизира движението ви напред и подчертава, че следва да сте търпеливи, но и прилично настойчиви, за да достигнете до желаната реализация. Приемате дребни тревоги твърде на дълбоко и ги преживявате твърде драматично. Не е зле да помислите за укрепването на своята психика и физика, направете си разходка или посетете някой басейн. Денят ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви.

Близнаци

Проявете сдържаност и разбиране. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето и интуицията си. Всички имат проблеми и на всеки ще му бъде приятно, ако към него се отнесат с внимание. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Не пренебрегвайте важните неща, погълнати от мисли за предстоящо пътуване.

Рак

Денят ще е доста благоприятен за удовлетворителни постижения на цели и намерения както в личен така и в делови план. Не споделяйте идеите си и не се намесвайте в чужди разговори. В реализацията на цели от лично естество и такива с финансов характер, събота е успешна за Раците. Ситуацията ще ви се стори твърде надеждна и ще подобри настроението ви. Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни.

Лъв

Не е изключено рисковани финансови операции да гарантират още повече финансовата ви стабилност. Повечето от представителите на зодията са доста нервни, а подходът им към всичко е подчертано агресивен. Заемете се с дейности, изискващи сръчност и фантазия, свързани с хобито ви или домашния интериор. Единият се свързва с временни делови затруднения, а другият засяга служебните обстоятелства, изпълнени с противоречия и разговори по финансови въпроси, и наличие на успех в контактите и обществените среди. Бъдете по-уверени, когато отстоявате интересите си.Ще имате нещото, което желаете.

Дева

При осъществяване на делови или финансови цели следва да действате на партньорски начала. Помислете добре преди да се заемете с умиротворителна роля, за да не се получи така, че всички негативи от спора да се прехвърлят върху вас. Преценявайте правилно действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех. Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще получите покана за парти, която в никакъв случай не бива да отхвърляте.

Везни

Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Не бъдете инатливи и се съгласете с вашите колеги, които ви предлагат помощта си. В личните си взаимоотношения сте всеотдайни и не пестите усилия за хората, които обичате. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Възможно е работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи.

Скорпион

Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Без съпротива ще вземете решението си, като се вслушате и в мнението на околните. Вашият ден разкрива много добри възможности за силна реализация на цели от личен и професионален характер. Въпросното напрежение най-често ще е плод на нечестност и измами, характерни за деловата сфера, а в някои случаи и на коварство от страна на околните в службата. В къщи не допускайте с прекалената си взискателност да създадете атмосфера на нетърпимост, това ще отдалечи близките ви от вас.

Стрелец

Много важно е да владеете нервите си. Борбени за реализацията на целите си, Стрелците допускат една основна грешка при осъществяване на намеренията си, а именно конфликти във взаимоотношенията. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Стрелците, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Настроението ви ще е добро. Имате различни възможности за действие, просто се огледайте.

Козирог

Новите запознанства ще ви помогнат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Предстои ви неблагоприятен и изпълнен с напрежение ден. В отношението с околните към вас ще липсва честност и може да се окажете подведени, за това внимавайте. Не се доверявайте на слухове и случайна информация. Ще си изградите погрешно мнение и ще си навредите. Ще имате възможност да си направите интересни заключения.

Водолей

Преценете обективно възможностите си преди да си поставяте твърде амбициозни задачи. Навлезли сте в едногодишен период, през който пред вас ще се откриват много добри възможности, особено по отношение на бизнеса и финансовите ви дела. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели и в разговорите с влиятелни хора. Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви.

Риби

Някой от вас сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Възвърнете си надеждата, че ще завършите започнатото. Денят няма да е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте. В ситуации като днешната, определено може са каже, че Рибите се намират на границата на успеха и неуспеха, но в екстрения участък на единия и другия. Съобразителността ви е всеизвестна, съобразете се и с другите, ако делите общ бизнес и имате общи цели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе