Валентин Василев получи награда за значителен принос в подкрепа на спорта за учащи

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев получи наградата за „За значителен принос в подкрепата, развитието и успехите на спорта за учащи“, която му бе връчена в София от Асен Марков – гл. секретар на ММС. Призът  градоначалникът получи  на церемония преди общото събрание на Българската асоциация спорт за учащи /БАСУ/, която се проведе в Пресклуб „България” на Национален стадион „В.Левски”. 

YouTube

По традиция общото събрание започна с награждаване на ученици, учители, директори и заслужили лица и деятели за успехи през ученическите игри за 2017 г. на национално и световно ниво. С втората награда също бе отличен представител от Разград – Ангел Петричев – изп. директор на ПФК „Лудогорец 1945“,  приз получи и  Цветан Танев – директор на ЦПЛР -УСШ „Р. Бухтев“ – Разград „За съществен принос в развитието на спорта за учащи“.

От името на първия Областен клуб „Спорт в училище – Разград“ г-жа Милена Стоянова  връчи плакет на г-жа Юлия Боянова – председател на БАСУ, във връзка с 10 год. от създаването на БАСУ в България за изключителния й принос за развитието на ученическия спорт на национално и международно ниво.

Високото признание на разградската група бе изразено и в повереното ръководство на церемонията по награждаване и председателстването на самото събрание на Николай Миланов, който е член на УС на БАСУ и е в основата за всички успехи на национално и световно ниво на разградския ученически спорт.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе