Българската песен за Евровизия 2018

Песента, с която България ще участва в 63-о издание на „Евровизия”, е озаглавена „Bones“ и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят.

В изпълнението й петима артисти вплитат своята енергия, емоция и талант. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл застават зад проекта „Equinox“. Артистите, които песенният конкурс обедини в общ музикален проект, се отличават с красиви гласове, специфичен стил и емоционална изразителност.

YouTube

Проектът „Equinox“ се реализира специално за песенния конкурс тази година, по идея на продуцента и композитор Борислав Миланов. Композицията на „Bones“ е дело на Борислав Миланов, в сътрудничество с Трей Кембъл, Йоаким Першон и Даг Лундберг.

Българската песен в Евровизия 2018 вече е достъпна в официалния канал на „Евровизия” в YouTube и сайта на конкурса – eurovision.tv.

Новини и повече подробности за българското участие в „Евровизия” 2018 следете в сайта на БНТ за „Евровизия” – евровизия.бг и Facebook страницата BNT Eurovision Bulgaria!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе