Тийн звездата Дивна катастрофира край Плевен

Снимка: Instagram

Младата русенска изпълнителка Дивна е катастрофирала завчера със собствения си автомобил „Тойота Корола“ край плевенското село Българене. Това пише днес русенският всекидневен вестник „Бряг“, който научил за инцидента от плевенската полиция. За щастие талантливото момиче не е ранено, уточнява вестникът. Спътничката й обаче е с два счупени крака.

Произшествието  станало около 13 часа при пътуване към София. 20-годишната Дивна гостувала през уикенда на родителите си в Русе заедно със своя приятелка от София. Към обяд двете момичета тръгнали да се прибират към столицата. Шофирала Дивна. Край село Българене  при изпреварване шофьорката губи контрол над автомобила и той излязъл от пътното платно вляво по посоката си на движение, и се ударил в крайпътна мантинела, става ясно от полицейския бюлетин.

YouTube

При катастрофата е пострадала пътничката в автомобила, на 20 години от София. Екип на противопожарната охрана в Плевен е бил извикан на местопроизшествието, за да извади пострадалото момиче от колата. С фрактури на двата крака, то е било настанено за лечение в клиника по ортопедия и травматология в Плевен, след това е откарано в столицата. Пробата на Дивна за алкохол е отрицателна. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство, казаха от полицията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе