Game Over и Денис подготвят ново парче „Аре, дай му“

Снимка: Planeta.tv

Разградските изпълнители Game Over и Денис подготвят ново парче озаглавено “Аре, дай му“. Преди няколко дни двамата реализираха и видеоклип на песента, който скоро ще се появи в телевизионен ефир и в PlanetaOfficial в YouTube. Денис разкрива, че този път са заложили на нещо доста по-различно като звучене, изпълнение и визия, но все пак продължават хитовата линия, поставена от тоталните им хитове “Moroko” и “Китайка“.

“Много сме заредени от успехите на съвместните ни проекти и продъжаваме смело напред с нещо ново и отново хитово. Бийтът на “Аре, дай му“ е на Game Over, а двамата заедно създадохме музиката и текста. Мисля, че се получи интересно и доста различно, скоро и феновете ще успеят да го чуят и видят“, споделя Денис пред www.planeta.tv.

Певецът не крие, че видеоклипът също ще предложи атрактивни кадри и една по-разчупена визия на заснемане, което е перфектното допълнение към горещото заглавие, което предстои. Той признава, че се чувства все по-мотивиран и нахъсан да прави нови песни, а за лятото също предвижда доста интересни проекти.

YouTube

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе