Дневен хороскоп за 29 Март

Овен

Доволството им ще ви зарадва и вас. Стремете се към роднинство без да бъдете напористи и настоятелни. Вашите желания и тези на близките ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Заемете се с дейности, изискващи сръчност и фантазия, свързани с хобито ви или домашния интериор.

YouTube

Телец

Реалната ситуация създава условия за прекратяване на взаимоотношенията с някого. Имате нужда от свежи емоции и вълнуващи преживявания. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Наблюдавайте физическото си състояние.Не е изключено още преди обед да усетите отпадналост, лека замаяност. Промяната ще ви приветства с новостите си.

Близнаци

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл.Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Много неща ще зависят от вас, но и не всичко ще бъде според предвижданията ви. Освободете се от нещата, които ви създават дискомфорт и пречат на активността ви. Условията в бизнеса се променят динамично и развитията ще го потвърдят, но с навременните си решения ще си спестите времето и нерви. И при Близнаците има много ангажименти, засягащи осъществяването на личните цели и деловите намерения, но четвъртък ви предоставя други предимства.

Рак

Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Пазете се от разпри и от вашата импулсивност. Отложете взимането на важни решения. Трудностите, с които Раците ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Справяте добре със задълженията си на работното място.

Лъв

Новите изисквания ще ви накарат да се замислите върху много неща, измежду които и за желанията си. Заложете на премерения риск.Всичко, което правите е добре замислено.Не позволявайте да ви поднасят изненади, които да ви правят безучастни. Няма да сте настроени много-много за спорове, ще ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни.Къде остана чувството ви за хумор? За търсещите работа четвъртък е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки.

Дева

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Интимният партньор с желание ще ви помогне да реализирате нещо, към което отдавна се стремите. Причините в много случаи се дължат на дребни затруднения и противоречия, които ще протекат бързо. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади. Днешният ден ще е неблагоприятен за нови занимания и разрешаване на професионални проблеми.

Везни

Тази вечер ще ви изненада с приятни емоции. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Бъдете сдържани при разговори с непознати. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение. Затова пък и всичко може да се реши много по-лесно и спокойно.

Скорпион

Ще се видите със стари приятели и делови партньори, които ще ви дадат насоки, как да подобрите финансовото си положение. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете. Здравословното ви и психическо състояние са в цветуща форма и това допълнително ви стимулира за изява. Добър е късметът ви. Културно мероприятие е добра идея.

Стрелец

Ще бъдете без настроение, а това оказва влияние върху околните. Подвластни сте на проблеми, свързани с финансови загуби. Поговорете непринудено, с хората които имате предвид. Радвате се на жеста на свой близък приятел. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов.

Козирог

Радвате се на одобрението на околните утре относно ваша идея, която отдавна обмисляте. Най-вероятно ще се окажат приложими и то по начина, който вие си представяте. Това, което очаквате ще дойде по-скоро отколкото се надявате. В такива моменти трябва много да се внимава с решенията и в никакъв случай да не се предприемат рискове. Има дни, в които никой не се сеща да ви потърси, но Днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете.

Водолей

Един много активен ден.Ще се чувствате готови за подвизи. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Възможно е да имате проблеми от административен орган. Вероятно ще се наложи да работите с непознат колектив. Концентрирайте се, за да избегнете грешките.

Риби

През четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Имате шанс за материални успехи. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят големи неприятности с вашите подчинени. Труден ден, изпълнен с кавги по финансови причини.Възникват силни противоречия с партньори от бизнеса и остри, незаслужени обвинения от страна на някого.Излишно е да спорите и да доказвате правотата си.Никой няма да взема думите ви под внимание.Яснота ще има на по-късен етап. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе