Три специални награди на Община Разград бяха връчени на Националния журналистически конкурс „Григор Попов“

Днес  секретарят на Община Разград Нели Добрева връчи специалните награди на Община Разград в Националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов“ на Анита Аспарухова Ичова – 9 „а“ клас, СУ „ Никола Й. Вапцаров“ от Петрич и колективните в раздел „Вестници”: – вестник „Свободна зона”  на Клуб „Млад журналист“ от ЦПЛР-  Стара Загора и за цялостно представяне /участия в „Публицистични материали за вестник” и „Радиожурналистика”/ на Клуб „Репортери” към ЦПЛР – ЦУТНТ с ръководител Веселина Йотова. Секретарят на Общината благодари на ръководителите на децата, че стимулират своите възпитаници и ги учат на труд и постоянство, а на децата пожела да продължават да творят.

Честити им и предстоящите светли празнични дни.

YouTube

Сред официалните лица на събитието бяха и заместник областният управител Евгени Драганов и началникът на РУО Разград Ангел Петков, който връчи специалната награда на РУО за училищен вестник „Ботевец“ на СГСАГ „Христо Ботев“ . Присъстваха и внуците на Григор Попов – Теменуга Иванова и Красимир Попов.

В шестото издание на Националния конкурс жури в състав:Иван Джебаров – публицист, белетрист, сътрудник на в. „Екип 7”,  Галина Маринова – публицист, Димитър Петров – публицист, краевед, сътрудник на в. „Екип 7”,  Илияна Банчева – журналист в Общинско радио Разград,  Петър Петров – журналист в Общинско радио Разград, разгледа  и оцени получените  290  творби на 170 участници от 20 области и 35 населени места.

        

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе