Дневен хороскоп за 11 Април

Снимка: Данче Бозаджиева

Овен

Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците. Ако ви се отдаде възможност, заминете с приятна компания на излет или на разходка.

YouTube

Телец

Отношенията ви на работното място са отлични. Събитията ще ви помогнат да преодолеете колебанията си и да обобщите очакванията. Ще ви се налага да мислите за много неща наведнъж, както и да работите с различни хора, с които нямате опит.Търпението е от значение в ситуации, в които ви е трудно да вземете бързо решение.Можете да разчитате на помощта на близък човек, който ще ви подкрепя с идеи и съвети. Би било грешка да не се възползвате от способностите си днед. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и ви занимават със себе си.

Близнаци

Основен похват се оказва наличието на категоричност за насочване в една посока поради постоянното концентриране на вниманието. Реалната ситуация създава условия за прекратяване на взаимоотношенията с някого. Стремете се към баланс. Осъществяването на вашите желания на работното място е съпътствано от недоразумения. Ще ви разкажат някакви клюки и цял ден ще се намирате под влияние на чутото, чудейки се колко е истина и колко измислица.

Рак

Следобед се пригответе за разкрити ваши грешки, които ще изнервят вашите колеги и ще сте подложени на критика. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Ще получите подкрепата на приятели и утре мнозина ще се насочат към въпроси от финансово естество. Настъпва хубав период по отношение на така важните за вас кариера и професионална реализация.Ще се открият добри възможности, обстоятелствата също ще са благоприятни. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си.

Лъв

Може да си поставите и по-важни задачи. Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период. През утрешния ден вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Май имате нужда някой да ви контролира по изкъсо. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети.

Дева

Следобед сте в отлична форма, въпреки напрежението. Все пак, радвате се на успехи утре, независимо дали те са в личен или професионален план. При неочаквани срещи с непознати не бързайте да се сближавате, защото не сте в състояние да ги прецените реално. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Едно е сигурно: ще останете изненадани от развоя на събитията, макар че всъщност те са съвсем закономерни и тлеят под повърхността от известно време.

Везни

Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и ви зареждат. Проявете уважението си към по възрастните,но не само мислено. Предстои ви изпълнен с хубави мигове ден на нови запознанства и пътуване. Склонни сте да идеализирате факти, лица и събития, да си създавате нереални илюзии и да ги следвате. Не е време за професионални изяви.

Скорпион

Това са само част от причините, заради които сте длъжни да сте добронамерени и отговорни, но вярвам, няма да ви затрудни. Бъдете сигурни, резултатите ще оправдаят усилията ви. Действителността се променя, а с нея и вие. Ще жънете успехи в материално отношение, но не бързайте да харчите вече спечеленото. Днешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението.

Стрелец

Отложете планираното пътуване. Неподходяща покупка ще стане причина за лошо самочувствие. Постарайте се да се съсредоточите върху поставените ви задачи. Резки промени в настроението и самочувствието ви налагат промяна във вашите планове за днешния ден, за да се справите със задълженията си. Получавате необходимата подкрепа за успеха си от влиятелни хора.

Козирог

Възможно е да се наложи да се занимавате с въпроси, недотам засягащи вашата компетентност, но бъдете сигурни че ще се справите. През сряда обърнете по-голямо внимание на партньорските отношения, които поддържате – както на личните, така и на бизнессъдружията, ако участвате в такива. Не пропускайте в днешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи Ви предимства и възможности. Жизненият ви потенциал нараства, вероятно пред вас се откриват неочаквани перспективи. Чувствате се вдъхновени утре и работите усилено, водени от желанието да оползотворите творческия порив, който ви е обзел.

Водолей

Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо днес, тъй като ви очакват много неща за вършене. Начинанията са успешни. На този етап разбирате- колко е важно да си сътрудничите с околните, за да постигате успехи. Добре ще е да отделите време само за себе си, да се уедините и да се съсредоточите. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено.

Риби

Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците. Ако ви се отдаде възможност, заминете с приятна компания на излет или на разходка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе