Кметът се включи в маратон по четене

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев и екипът му отделиха от своето време, за да се включат в националната кампания „Маратон на четенето” и в разговор споделиха своите впечатления за любимите си четива.

Д-р Василев коментира, че за него книгата на Георги Божинов „Калуня-каля” му дава възможността да надникне в народния етос и разломите му. Провокиран от забързаното ежедневие той не пропусна да сподели, че книгите са средство за израстването на личността и нейното надграждане.  

Зам.-кметът Галина Георгиева – Маринова препоръча горещо на своите колеги да прочетат „Балада за Георг Хених” от Виктор Пасков, който умело я превърнал  в една победа на човешкия дух над тленното, над дребното и дребнавото.

Секретарят на Община Разград Нели Добрева  прочете откъси от книгата „Бьорнстад” от Фредрик Бакман, а началникът отдел „Образование”  Елка Драмалиева запозна своите колеги с книгата на Росен Пенчев „Един живот за размисъл”.

Въпреки деловите ангажименти човек винаги трябва да намира време за любима книга, посредством която да открива нови истини за живота.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе