Слави Трифонов готви реална промяна на политическата система

„Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз поведох лични, индивидуални срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот“, пише Слави Трифонов в социалната мрежа.

„Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н. Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, сред тях има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт. Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива.

YouTube

Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги – доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и доктор Йордан Бъчваров, ще проведем второсъбеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система“, сподели още Трифонов. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе