Областният управител подари костюми на социално слаби абитуриенти

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен направи лично дарение на социално слаби абитуриенти от област Разград.

Имената на момчетата, които завършват средното си образование през тази учебна година, и нямат финансова възможност да си закупят официални костюми за абитуриентския си бал, бяха предложени от Регионалното управление на образованието. В Областна администрация момчетата пристигнаха с училищните си директори и с началника на РУО Ангел Петков, който изрази благодарността си към Областния управител за ангажираността му към образователната сфера. Всяко от момчетата получи костюм, както и пари за закупуване на подходяща риза.

YouTube

Седем са момчетата, които ще имат абитуриентски бал със съдействието на Областния управител Гюнай Хюсмен: Кязим Кязим от СУ“Св.св. Кирил и Методий“-Самуил, Кристиян Дацков и Валентин Василев от НПТГ“Шандор Петьофи“-Разград, Ферах Изет от ПГССХВТ“Ангел Кънчев“-Разград, Самуил Бончев и Митко Радев от ПГИ“Робер Шуман“-Разград и Момчил Милчев от ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“-Разград. В следобедните часове още пет момчета ще получат костюм за бала си.

Областният управител Гюнай Хюсмен пожела успех на абитуриентите на матурите и в избора на поприще, в което да се развиват, а те му благодариха за жеста.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе