Дневен хороскоп за 11 май

© Pixabay.com

Овен

Възможна е изневяра и недобросъвестно поведение на Овните по отношение на партньора. Тъй като Овните – родители са много авторитарни, вероятно в семейството се е натрупало доста напрежение. Много Овни стоически понасят загубата на работата, макар че при това се чувстват дълбоко обидени. Те преживяват крайно тежко смяната на местоработата, демонстрирайки това пред околните.

YouTube

Телец

Вашето безпокойство и тайните ви страхове са неоправдани. Вероятно през втората половина на деня сте спокойни, щастливи и доволни от живота. Трудолюбието и усърдието не ви занимават, а именно това е особено нужно в дадения момент. Възможно е всякакво капиталовложение да бъде успешно и да донесе печалба.

Близнаци

Вие сте романтик и идеалист, имате много любовни приключения, някои от тях необикновени. Без да искате си печелите много врагове и може да пострадате от тях и лъжливите си приятели. При всички ваши действия голяма роля играят обстоятелствата. Банкерите, финансистите и ръководителите на големи предприятия имат успешен „честен бизнес“.

Рак

В любовта си Раците могат да изпитват силни страсти и да се наслаждават на дълбочината и пълнотата на своите чувства. Това е най-подходящото време за оправянето на обърканите семейни отношения. На Раците, заети в селското стопанство, строителството и архитектурата леко се удават всякакви полезни изменения и обновления. Не потискайте у себе си желанието да вземете участие в благотворителни акции.

Лъв

Не се поддавайте на влиянието на своите емоции в отношенията си с любимия човек. Всяка малка свада или необмислено изказване може да прерасне в голям семеен скандал. Измамите и клеветата на недоброжелателите могат да се отразят отрицателно на придвижването на нещата или на благосклонността на началството. Възможни са малки неприятности в работата, които по отрицателен начин да се отразят на заплатата ви.

Дева

В любовните отношения се забелязва известен подем, но неочаквано обстоятелство може да ви принуди да забравите за дълго за увлеченията си. Използвайте преимуществата на своето положение, за да получите нови впечатления и да усетите пълнотата на живота. Може да ви се наложи да положите максимални усилия за постигането на своята цел. Днес трябва да бъдете много внимателни и предпазливи в сделките и финансовите разчети.

Везни

Бъдете внимателни в думите си и последователни в постъпките. Днес се заемате с укрепване на здравето си и авторитета пред близките си, тъй като не е изключено известно разочарование в личния живот. За много Везни е свойствена интуицията в работата и в общуването с хората. Днес успехът съпътства тези, които самостоятелно са осмислили и реализирали плановете си за действие.

Скорпион

На мнозина Скорпиони може да се стори, че любовта е преминала и нямат желание да променят нещо към по-добро. В семейството е възможно пълно неразбирателство. Въздържайте се от всякакви важни начинания. Държавните служители и материално отговорните лица могат да се сблъскат с финансови проверки, които да привършат доста плачевно, ако не се подготвят своевременно за тях.

Стрелец

Използвайте благоприятните тенденции на деня за активна борба и противопоставяне на низките страсти. През втората половина на деня бъдете готови, че неочаквана среща или известие може да промени рязко вашето семейно положение. През този ден Стрелците могат да се почувстват способни да обърнат планини. Вероятно сте способни да съберете пари за всякаква авантюра и да известите всички за това.

Козирог

Не си струва да изневерявате на житейските си принципи. Възможна е преумора, стремеж към усамотяване, неприветливост и раздразнение. Звездите сочат, че са възможни конфликти с началството, или партньорите и ви предупреждават за агресивност и грубост от страна на непознати хора. Не забравяйте за своите подопечни – възможно е да се нуждаят от вашата помощ.

Водолей

Днес не трябва да обещавате, да давате клетви за вярност или да искате изпълнението на задължения. Главно с помощта на близките си и своите стари познати може да се справите с неприятностите. Дарът да импровизирате и да си въобразявате ви помага да преуспеете в много ситуации. Реализирате целите си само в случай, че сте уверени в това, което правите. Служещите могат да получат най-висока оценка на своята дейност и да разчитат на повишение в длъжността със съответното увеличаване на заплатата си.

Риби

Личният ви живот може да се развие не съвсем така, както би ви се искало. Поради известна ваша разсеяност вие с мъка се справяте дори и с най-обикновените неща. На професионалната ви работа може да попречи бюрократизъм, задръжка на информация и всевъзможни проверки за стари неща. Бъдете внимателни с документите, старателно оформяйте финансовите документи и проверявайте постъпващата информация – най-вероятно тя е неблагополучна и недостоверна.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе