Познайте го по линията на сърцето

Според някои поверия можете да познете партньора си по дланите на ръцете. Представяме ви няколко версии за линията на сърцето.

Линиите на сърцето са на едно и също ниво.

YouTube

В случай, че вашият партньор има две еднакви линии на сърцето, които съвпадат при събирането на ръцете, вие определено сте късметлии. Това означава, че до себе си имате човек, който има сериозни намерения и предпочита сериозните взаимоотношения. Той или тя са рационални и не харесват резките промени в живота.

Лявата линия е по-ниско разположена от дясната.

До себе си имате партньор, който предпочита по-възрастни и мъдри половинки. Той или тя са добри в любовта, романтични и независими от правилата или мнението на обществото. Често се доверяват на шестото си чувство, което рядко ги подвежда.

Лявата линия е по-високо разположена от дясната.

Личността, която притежава такива линии на сърцето, определено не бърза да има сериозна връзка и не смята, че тя или любовта като цяло са в основата на личното щастие. Но когато реши да се обвърже сериозно, би предпочел по-млад партньор, дори от друга националност.

Този тип личности обичат с очите си и са уверени в себе си. Независими са, имат ясни цели и лесно преодоляват трудностите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе