Лудогорец U14 ще играе за третото място с молдовския Шериф

Лудогорец U14 ще играе за третото място в международния детски турнир VIVACOMCUP. Двубоят е на 8 юни, от 9,30 часа, на терен 3 в комплекса „Гнездо на орли“. Момчетата на Росен Маринов отстъпиха във втория си мач в група А на Партизан (Белград) с 1:2. Голът за „орлите“ от пряк свободен удар отбеляза Димитър Иванов в 11-ата минута. След вчерашната си победа над Едирне Фатих Спор с 3:1, „гробарите“ оглавиха класирането, разградчани останаха втори, а гостите от Одрин – трети.

В другата група Б първото място спечели тимът на ЦСКА 1948, който на 6 юни победи Беласица (Струмица) с 4:2, а днес направи 0:0 с Шериф от Молдова. „Шерифите“ останаха втори, след като и в първия си мач стигнаха до реми с гостите от Македония, които пък останаха последни.

YouTube

На финала в турнира утре, от 11 часа, един срещу друг ще застанат Партизан и ЦСКА 1948. Двубоят е на терен 6. В 9,30, но на терен 2, е срещата за разпределението на последните две места между Беласица (Струмица) и Едирне Фатих Спор (Одрин). Церемонията по награждаването започва в 12,30.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе