Днес молитвите ви ще бъдат чути

Луната е в знак Дева, където ще остане до 15:30 ч на 20 юни. Хората сега са по-педантични и рационални, по-отговорни и дисциплинирани. Сега е подходящо за работа, която изисква точност на действията. Не е подходящо да се взема важно решение. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най- правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно, пише novini.bg.

YouTube

6 лунен ден (продължава от вчера до 12:10 ч днес) Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

7 лунен ден (започва от 12:10 ч на 19 юни продължава до 13:19 ч на 20 юни) В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

7 лунен ден е ден на справедливостта. Ако пристъпите към някакво дело с благи намерения и ви движат високи цели, то непременно ще ви чака успех. Но ако имате користни и алчни цели, не разчитайте на никакъв успех. Смело може да поискате повишение на заплатата или повишение в длъжност.

Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл и уединение.

Хубаво е в този лунен ден да пътувате. Няма значение дали това е дълго пътуване или отиване до вилата. Основното е да прекарвате известно време на път. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Здраве – Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото да се пази от настиване. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Днес не бива да лъжете. По-добре отклонете отговора, отколкото да излъжете. В противен случай ще възникнат проблеми с дихателните органи.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Секс – Луната сега ви призовава към романтичен и страстен секс, който по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе