Проведе се тържество за дипломирането на ученици на Механото

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Заместник областният управител на Разград Нурие Црънгалова бе гост на тържеството по случай дипломирането на Випуск 2018 на НПТГ“Шандор Петьофи“-Разград днес.

101 са дипломираните ученици в единственото в област Разград учебно заведение със статут на училище с национално значение – съобщи директорът на училището Нешка Христова. На церемонията по връчване на дипломите им представител на всяка от петте завършващи паралелки благодари на учителите за обучението в НПТГ, към тях с благодарност се обърна и капитанът на една от юношеските формации в Детско-юношеската школа на „Лудогорец“ вратарят Иван Атанасов, който също завърши гимназията.

YouTube

Първи получиха дипломите си отличниците на випуска. Връчиха им ги заместник областният управител Нурие Црънгалова, кметът на Разград д-р Валентин Василев и директорът на училището Нешка Христова. Вимпел „Първенец на випуска“ получи Милица Велчева, която завършва средното си образование с успех 5,93, на държавния изпит по български език и литературата има оценка 5,72, а по английски език – 5,95. Останалите отличници са: Алпер Айдън, Бонислав Денев, Тодор Денев, Павлин Божков, Стефан Станев, Иван Иванов, Евлоги Димитров, Станил Пенев и Онур Джиджикьосе.
Гости на тържеството бяха и председателят на Обществения съвет на НПТГ“Шандор Петьофи“ Джипо Джипов и техническият директор на „Дружба“АД Христилиян Манолов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе