Културен календар за Юли

Представяме ви част от културния календар на Разград за Юли с някои от най-интересните събития.

На 2 юли в 9,00 часа в Учебна сграда на ЦПЛР-ЦУТНТ /ул.“Трапезица“1/ откриват инициативата „Еколято 2018“ елемент от програмата за екологично възпитание на подрастващите в община Разград.

YouTube

От 3 до 26 юли ще се проведе инициативата Забавно лятно четене „Читалня под небето”: „Чети под слънцето, твори в библиотеката” – всеки вторник, сряда и четвъртък. Читалните ще се провеждат на Детската площадка пред РБ”Проф.Боян Пенев”.

На 11 юли от 19,00 часа в Общинския културен център ще се състои Концертът „На изток от Алпите“ с участието на Теодосий Спасов /кавал/, Ивайло Ковачев /пиано/, Борис Динев /ударни/ и Младежки симфоничен оркестър – Берн, Швейцария.

На 13 юли в 9,00 часа, пък, на Площадката за скейтъри откриват Детска академия по безопасност – инициатива на ОД на МВР с участието на доброволци от ЦПЛР-ЦУТНТ.

От 16 до 31 юли в РБ”Проф.Боян Пенев” ще бъде изложена Фотодокументална изложба „В света на Дора Габе”, по случай 130 г. от рождението й.

Традиционно от 23 до 25 юли ще се проведе Панаир на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествени занаяти. Очаквайте програмата на събитията съвсем скоро.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе