Девет отбора взеха участие на турнира по стрелба за празника на МВР

Отборът на Областния администрация-Разград спечели две награди от празничния турнир по стрелба с боен пистолет, организиран от ОДМВР-Разград и посветен на 5 юли – професионалния празник на МВР и на 139-годишнината от създаване на Министерство на вътрешните работи.

YouTube

Девет тричленни отбора и още трима индивидуални състезатели от различни фирми и институции участваха в надпреварата. Тимът на Областна администрация в състав: Областният управител Гюнай Хюсмен, Главният секретар Михаил Тодоров и главният експерт Тодор Крушевски – събра общо 73 точки и се класира на трето място след победителя „Биовет“АД и класирания на второ място отбор на „Амилум“АД. Купата за трето място от името на отбора получи Областният управител Гюнай Хюсмен.

В индивидуалното класиране най-добре представилият сесъстезател от отбора на Областна администрация Гюнай Хюсмен също е на трета позиция с 39 точки. Победител е Анатоли Караджов от „Амилум“ с 45 точки, а на второ място е кметът на Разград д-р Валентин Василев с 43 точки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе