Енерго Про ще даде възможност за самоотчет на потреблението

Във връзка с обявените от Комисията за енергийно и водно регулиране нови цени на електроенергията, ЕНЕРГО-ПРО предоставя на своите клиенти възможност да извършат самоотчет на потребените от тях количества. Данните от показанията на електромерите ще могат да бъдат подавани до 7 юли на денонощната телефонна линия на Електроразпределение Север 0700 1 61 61, на електронна поща [email protected] или в най-удобния Център за обслужване на клиенти на компанията.

Електроразпределителното дружество ще продължи да извършва ежемесечния отчет на потребена електроенергия. Графикът за регулярния отчет на електромерите клиентите могат да намерят на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: http://www.energo-pro-grid.bg/bg/Grafik-za-otchitane-na-elektroenergiya.

YouTube

За всички клиенти, които не се възползват от предоставената възможност за самоотчет, компанията ще фактурира потреблението по регламентираната методика – пропорционално разпределение на отчетените количества на дните преди и след промяната на цената. Платежните документи за отчетния период, включващ промяната на цените, ще съдържат два подпериода – период по старите цени до 30.06.2018 г. включително и по новите – от 01.07.2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе