Дневен хороскоп за 3 юли

Овен

Днешният ден ще не е подходящ за твърде активна комуникация, за пътувания и за срещи. Днес трябва да избягвате споровете. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка. Някои факти ще ви удивят, а други ще предизвикат у вас истинска гордост. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

YouTube

Телец

Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми.Може би е нужно да слушате повече и да говорите по-малко.Или просто да не се опитвате да доказвате правотата си по всички възможни начини. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. За вас започва период на бурни изменения, които най-често засягат бизнеса и професионалната сфера.В този смисъл на развитие, следва да действате особено внимателно, защото границата между успеха и неуспеха е много тънка, а мнозина едва ли ще я забележат в трудното всекидневие. Отношенията с колегите ще са много спокойни.Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви.

Близнаци

Вълнуват ви общи преживявания, свързани с човек от обкръжението ви. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Съзирате добри перспективи и това ви прави будни. Ще успеете да се справите в рамките на желания от вас времеви диапазон. Явно е, че през днешния ден и при Близнаците ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене.

Рак

Възможно е днес работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Много нервен и напрегнат ден, характерен с проблеми в делата ви, които в много случаи обхващат взаимоотношенията с близък до вас човек. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. С позитивната си нагласа към случващото се покрай вас ще направите необходимото, за да промените това, което не отговаря на разбиранията ви, без да вредите на никого. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават.

Лъв

Ако се занимавате с бизнес и с финансови дела в вторник, не поемайте никакви рискове; най-добре ще е да заложите на сигурното. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни. Изпълнявайки ежедневните си задачи ще се натъкнете на инициатива, свързана със социологическо проучване на общественото мнение. Имате нужда от разтоварване и с никой друг не бихте си починали така добре. Причините в много случаи се дължат на дребни затруднения и противоречия, които ще протекат бързо.

Дева

Дори да не успеете да им помогнете те ще се почувстват много по-сигурни в себе си след като споделят с вас какво ги тревожи. Може да отделите време, за да обмисляте нови проекти. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти. Радвате се на жеста на свой близък приятел.

Везни

Днешният ден ще ви дава шанс за успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, ще го провалите. Изчакайте по-добър момент за инвестиции или банкови операции. Не обсъждайте с никого намеренията си. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Разчитайте на своята способност да оглеждате внимателно всичко и да изпипвате максимално детайлите, защото ако подходите отгоре-отгоре, после ще трябва да се връщате отново на тези въпроси и да направите някаква корекция.

Скорпион

Винаги сте се справяли.Ще успеете и днес. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи. Печелите неприязненото отношение на колегите си. Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

Стрелец

Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи. Докажете, че сте способни да ги преодолеете. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Силно търсите промяната и сте на път да я осъществите. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Козирог

Днешният ден не е никак подходящ за действия по отношение на кариерата, която градите. Нали знаете – първо плана, после действието. Не проваляйте възможностите си за материална стабилизация. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Водолей

Днешният ден ще е добър за осъществяване на планове. Мързелът утре има лечебен ефект върху вас. На преден план ще са заниманията, свързани с финанси и работната среда.Не е изключено да уговорите промяна на работното място или условията на труд. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения. Отнасяйте се към финансите си с грижата на добър стопанин.

Риби

Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Не отлагайте важните разговори. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе