Снимайте печката преди лятната почивка

Лятната почивка е време за релаксиране и забавление. Но девет от десет човека изпитват тревожност непосредствено след отпътуването към желаната дестинация. Задават се въпроси като „Взех ли всичко необходимо?“, „Изключих ли ютията?“, „Изключих ли печката?“, „Погрижих ли се за цветята?“

Можем да продължим да изброяваме.

YouTube

Колко пъти такива тревожни въпроси са минавали през главата ви? Предлагаме ви тази година да направите следното – снимайте печката преди да заключите външната врата и да потеглите към морето или планината. Оказва се, че да забравите печката включена е един от най-разпространените страхове.

Според прочуване над 200 000 собственици на имот във Великобритания се тревожат поне веднъж седмично, че са оставили някой уред включен.

Ако искате да не прекарате цялата ваканция в тревожни мисли за печката, използвайте лесното решение.

Точно преди да излезете, снимайте печката. Снимайте и всяка друга част от къщата, която може да провокира у вас тревожни въпроси.

Според Psychology Today двойната проверка ни кара да се чувстваме зле. Т.е. да се върнете у дома, за да проверите дали уредът е изключен. След като отново тръгнете по пътя си, в ума ви се заражда мисълта, че не сте проверили както трябва. Това ви кара отново да искате да проверите.

Супер звънец лъже крадците, че сте у дома
Изобретението ще попречи на много крадци да разберат кога сте у дома и кога не

Затова една снимка ще успокои ума ви. Макар да не сте физически на мястото, ще се уверите, че всичко е наред.

Източник: Profit.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе