Жена откраднала 16 бона от гардероб

Полицейски служители от Каолиново, Шуменско, разкриха жена, която отмъкнала 15 900 лв. от гардероба на своя братовчедка.

28-годишната Ю.Н. първо се укрила, като разбрала, че е заподозряна, после сама се обадила на полицаите, че е готова да им съдейства. Вече била похарчила част от авоарите на роднините и успяла да върне само 11 230 лв., съобщават от пресцентъра на полицията в Шумен.

YouTube

Младата жена направила нечестния „удар“ на 29 юни, след като добре знаела къде нейните роднините държат парите си. Възрастното семейство от село Хърсово било спечелило парите от скорошна продажба на имот, но на 29 юни с ужас установили, че дрешникът-тайник е опразнен. Извикали полицаи, а на място криминалистите установили, че крадецът не е разхвърлял много. Били сигурни, че кражбата е дело на близък човек.

Така подозренията паднали върху младата жена, която живеела в съседно на Хърсово село. Не е ясно за какво са били похарчени крадените пари, но братовчедката ще трябва да възстанови всичко до стотинка, ако иска по-лека присъда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе