Дневен хороскоп за 9 юли

Овен

Забравете за чувствата си и подхождайте към решаване на проблемите делово. Имате ясни цели, които ви водят напред. Днешният ден ще е показателен в това отношение. Май имате нужда някой да ви контролира по изкъсо. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно. Чувствате се поуморени, но не трябва да се отдадете на почивка тъкмо днес, тъй като ви очакват много неща за вършене.

YouTube

Телец

Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Може би ще изберете да поемете допълнителни ангажименти срещу добро възнаграждение.Възползвайте се от възможността, която ви се открива. Не се претоварвайте и избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации или да драматизирате отношенията си с околните. Реализацията на целите ви е развита от човек със значително влияние.

Близнаци

Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Избягвайте шумните компании. Ще се наложи да говорите много повече от обикновено.

Рак

Днес ще търсите начин да разговаряте повече. Добро време за учене. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Приемете неуспехите като нещо нормално и подхождайте към затрудненията разумно, извън всякакви емоции. Ще се усещате балансирани.

Лъв

Жените от знака може да се изявят в обществото с талант и способности. Заемете се с неотложните си служебни задължения преди обед. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато ви ги поискат. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно.

Дева

В службата ще ви обърнат внимание, но се дръжте твърде ексцентрично. За вас не е добре да започнете нови задачи. Може да се занимавате с бизнес и да разрешавате финансови въпроси в понеделник. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Хубавото е,че навлизате в етап, през който ще се освободите от лични проблеми и ще решите належащи въпроси в деловата сфера.

Везни

Днешният ден прекарайте в приятна компания. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да ви тежи. Ако помогнете на някой ще се окаже, че може да навредите на друг. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали във ваши конкуренти. Ще имате възможност да напреднете в професионален план.Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа.

Скорпион

Днешният ден не е подходящ за твърде активна комуникация. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Навременна информация ще ви даде предимство, но не притискайте сътрудниците си с непосилни изисквания, покажете им уважението си към тях. Не пропускайте шансa си. Отделете време за почивка.

Стрелец

В личен план голям процент от родените са изправени пред промени, но те са за добро. Може да правите планирани промени по отношение на бизнеса си. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Не взимайте крайни решения, за да избегнете грешките. Няма никакъв смисъл да се опитвате да върнете старото положение – това е невъзможно и само ще си докарате излишни проблеми.

Козирог

Бъдете активни в спорта. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вярвайте в себе си и отстоявайте позицията си, силни сте и можете.Успехите водят до нови успехи. Късметът ви е много силен. Предпазете се от сериозен конфликт, породен от делови проблеми възникнали в днешният ден.

Водолей

Днес звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Обсъждайте разходите с близките без да ги лишавате от възможността да отстояват мнението си. Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата.

Риби

Тази вечер ви носи различни възможности, избора остава за вас. Използвайте свободното време за себе си. Малко разсеяни и умислени ще сте днес, така че не се занимавайте с неща, изискващи голяма прецизност и съсредоточеност. Може да правите планирани промени по отношение на бизнеса си. С каквото и да се заемете, провокации няма да липсват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе