Лудогорец отпътува за Северна Ирландия утре

Лудогорец заминава за Северна Ирландия в понеделник (16 юли) сутринта с чартърен полет от Варна до Белфаст. Футболисти и треньори ще бъдат на летището в морската столица около 8,30 ч. Пресконференцията на Пауло Аутори на стадион „Сийвю“ същия ден ще започне в 18,00 ч. местно време, а официалната тренировка – в 18,30 ч. Мачът реванш от първия предварителен кръг на Шампионската лига във вторник е с начален час 20,00 ч. местно време (22,00 ч. българско)

ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които са заявили билети за реванша на стадион „Сийвю“, че ще могат да ги получат два часа преди първия съдийски сигнал на каса до входове Т3 и Т4 на трибуна Fona cab stand. Представител на клуба ще бъде на разположение на привържениците при получаването на входните талони. Феновете, които все още нямат билети за двубоя с Крусайдерс, ще могат да си закупят такива от касата до трибуна Fona cab stand след 18,00 ч. във вторник. Запалянковците на седемкратния шампион разполагат с 590 билета за срещата, голяма част от които са продадени и резервирани.

YouTube

Групата на Лудогорец се прибира в България веднага след мача. Самолетът от Белфаст се очаква да кацне на летището във Варна около 6,00 ч. на 18 юли.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе