Важна информация за феновете преди Лудогорец – МОЛ Види

Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу МОЛ Види в сряда (25 юли) от 20,00 ч., че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18,00 ч. В момента при засилен интерес се продават билети на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,30 ч. ще работят касите на улица „Васил Левски“. Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде преустановена 15 минути преди началото на двубоя – в 19,45 ч.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано и да спазват указанията на полицията и стюардите.

YouTube

Клубът напомня, че на „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на МОЛ Види в Разград е във вторник (24 юли) в 19,00 ч. на „Лудогорец Арена“. В 18,15 ч. треньорът Марко Николич ще даде пресконференция на стадиона.

Брифингът на главния мениджър на Лудогорец Пауло Аутори е във вторник в 14,00 ч. на „Лудогорец Арена“. Официалната тренировка на „орлите“ започва в 10,30 ч. на клубната база.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе