Труден мач предстои на Лудогорец в Стара Загора

© ludogorets.com

Шампионът Лудогорец гостува на Берое в Стара Загора в двубой от втория кръг на Първа лига. Двата тима стартираха по различен начин сезона. Разградчани се наложиха с 1:0 над Етър, а заралии завършиха 1:1 срещу Славия, като дори можеха да загубят и днес от 20,45 часа ще се опитат да заличат лошите впечатления. Воденият от Александър Томаш тим има и допълнителна мотивация.

През пролетта Берое загуби с 0:7 от Лудогорец в Разград и има да си връща. Заралии частично се реваншираха с 1:1 в Стара Загора в края на миналия сезон, но един успех ще накара привържениците им да забравят резила.

YouTube

Берое излиза с най-доброто на терена. Капитанът Мартин Райнов изтърпя наказание и вече е на линия в средата на терена. В отбраната се завръща опитният Иван Бандаловски, който е възстановен от травма. Атаката ще се води от неостаряващият Мартин Камбуров, а от втора позиция ще му помага Борислав Цонев.

Голямата новина от лагера на „орлите“ е очакваният дебют на левия бранител Антон Недялков за тима в елита. Той вече е напълно възстановен и адаптиран и вече изигра първите си минути като резерва в реванша срещу Крусейдърс в квалификациите за Шампионската лига.

Главният мениджър Пауло Аутуори ще извърши някои корекции в състава, който не успя да надвие над унгарския Видеотон в сряда. Очаква се на десния фланг на отбраната да видим Цветомир Панов, както и Георги Терзиев като партньор на Форстър в защитата. На вратата ще застане Браун, а първи минути за сезона ще изиграе и полският национал Яцек Горалски.

Любопитното е, че Лудогорец вече изигра пет мача без допуснат гол. Последната загуба на „орлите“ като гост у нас е в Стара Загора, когато отстъпиха с 1:2 пред Верея на 30 ноември м.г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе