Какво ни очаква в любовен план през Август

Овен

През август за Овните любов е името на играта и най-вече областта на живо, където ще се случват големи неща. Преди всичко заради Юпитер (разположен в къщата на двойките на Овена) и Венера (господарят на тази къща и обобщено символът на любовта) сега тези две планети създават отлични обстоятелства и събития. След това, поради Слънцето и Марс, всички страсти и желанията активират къщата на любовта на Овена. Купидон и неговите стрели Ви очакват на всяка крачка или Ви призовават да вземете всичко, което Ви се предлага. Съпротивата е напразна, насладете се на любовната магия.

YouTube

Телец

Август 2018 г. може да донесе някои въпроси за връзките или тези въпроси могат да влязат в пакет с необичайни събития. Ретроградният Меркурий се намира точно в къщата на любовта на Телеца и създава определена нестабилност, объркване или лекомисленост. От друга страна може би повече ще наблегнете на сексуалността, ще изследвате и експериментирате. Марс насочва интереса към семейството, дома и собствеността. Около 21 август 2017 г. може да се очакват неочаквани неща.

Близнаци

Август 2018 не Ви носи много новости, когато става дума за любовта и брачния живот. Ако вече сте във връзка обстоятелствата ще Ви помогнат за укрепване на отношенията, дори и ако е имало някакви проблеми. Зад чувствата ще намерите взаимен интерес. Венера, планетата на любовта и двойките се намира в къщата на парите на Близнаците. Най-голям интерес ще покажете към семейството и дома. Ако не сте във връзка или търсите връзка, която ще Ви предлага и емоционална и материална сигурност, големи са шансовете да я намерите точно в този месец.

Рак

През август 2018 Венера, планетата на любовта и чувствата се намира точно в Рак. Това е най-добрата гаранция за успех в любовта. Венера Ви носи слава, стил, чар, прави Ви привлекателни, любезни и неустоими. Венера обещава хармонични отношения и добро настроение при двойките и на Раците, които не са във връзка и търсят партньор, носи щастие. Юпитер носи щастливи мигове и по-голям комфорт на семейството. Все пак, има някои проблеми, задължения, които искате да избегнете или финансови притеснения, но ако двойката заедно е силна, много лесно може да преодолее това и да намери общо решение.

Лъв

С Марс и Слънце настанени в Лъв през август 2018 ще имате много енергия, от която ще можете да се възползвате във всички области, разбира се и в областта на любовта. Такава планетарна структура носи много смелост и нужда за завоевание, за докосвания. Ще направите първата стъпка и сте готови на най-смелите неща. Ще Ви владеят инстинктите и страстта. От друга страна, независимо от това колко инициатива сте поели и колко далеч сте готови да стигнете заради любовта, не е сигурно, че ще достигнете емоционална пълнота. Чувства на изоставяне, неискреност и отдалечаване, но също така и тайни любови.

Дева

Малко сте напрегнати, но сте силни и свободни за приключения. Всичко ще се случва в ума Ви и тук настава проблем. Вашият рационален ум склонен към анализиране, дава внимание на детайлите и се фокусира върху по-малките грешки или противоположности, които доста често убиват романтиката. Опитайте се да направите нещата по-привлекателни и спокойни. Надяваме се, че положителния аспект на Венера няма да позволи на Меркурий да преувеличи нещата.

Везни

Надежда и планове за бъдещето на двойката, благоприятни условия за партита и общи излизания на социални събития. За Везните, които не са във връзка посещение на социално събитие може да донесе късмет в намирането на потенциален партньор. Също така, с нова любов биха могли да Ви запознаят приятели или познати. Имате високи очаквания от партньора, свързани с постижения и ще Ви привличат успешни хора на високи позиции или с по-добро състояние от.

Скорпион

По-големи и значителни промени не се задават на хоризонта. Екскурзии, духовни или културни цели могат да повлияят на вземане на решения или настроение в този период. Възможно е да се впуснете във връзка от разстояние, която се основава на общи интелектуални интереси и идеи. За да се прояви потенциала има нужда, освен сексуално желание, възприятия и течения, които се случват под повърхността, да се прехвърлите на чувствата и емоциите или дори на духовно развитие. Склонни сте към аскетизъм. Ще Ви привличат мистични и тайни любовни истории.

Стрелец

Август 2018 за Вас се свързва с кариера, статус, степен на веселие или съвпадение в обществото. Ще почувствате, че заслужавате по-добро или ще анализирате дали е необходим Вашият избор, когато става въпрос да се основава на базата на емоции или социален статус. Това ще бъде сложен процес, който включва промени на емоциите, колебания, повторни оценки, а чак през септември ще си изясните всички дилеми.

Козирог

Август обещава щастие във връзка или брак, хармонични отношения и много любов и мир. Това е благоприятен период за подобряване на отношенията, за възстановяване на връзката или ако не сте във връзка, за намиране на партньор. Венера може да Ви донесе цяла поредица от изпитания и оферти, дори на тези, които са обвързани. Както и да е, Венера носи благоприятни обстоятелства за развитие на отношенията, за флиртуване, които ще повлияят положително на самочувствието и чара Ви. Въпреки това бъдете внимателни: Венера не е в благоприятен аспект и са възможни ексцесии и престъпления. Също така, не би трябвало да смесвате любовта и работата.

Водолей

През август 2018 г., желанието да завладеете и да наложите волята си е голямо. Това Ви дава кураж да направите първата стъпка или да покажете любовта си с жестове, но можете и да изплашите с интензивни действия и липса на търпение или дипломация. В някои случаи желананият човек може да си помисли, че не Ви е грижа за мнението му или чувствата и че Ви липсва състрадание, разбиране, нежност и усърдие. Би трябвало малко да намалите темпото.

Риби

Август 2018 г. е важен месец за любовния Ви живот. Ще ви подбутне близо да видите Вашия брак или връзката, в която сте и да намерите начин как да бъде по-добре, как да решите нещата, които Ви притесняват от доста време, за да откриете и какви очаквания имате от желаната личност и тя какво очаква от вас и други подобни. Бихте могли да получите нови оферти, които ще Ви помогнат да сравните нещата или нещо от миналото ще Ви привлече вниманието: проблем, който не е бил решен, когато е трябвало да бъде, оферта, спор или стара любов. Присъствието на Венера в къща на любовта и еротиката на Рибите дава дълбоко значение. Август 2018 носи потенциални любовни възможности и уроци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе