Отмениха Националния мото събор в Разград

По-рано днес от мото клуб „Лудогборски братя“ съобщиха, че тази година традиционния 16-ти Национален мото събор Разград няма да се проведе. От клуба изтъкват като причина за това, част от членовете на Общински съвет, гр . Разград.

Ето и пълното съобщение от мото клуба, без редакторска намеса: 

YouTube

Уважаеми приятели, на МК ”Лудогорски братя”, с голямо съжаление Ви съобщаваме, че 16-тия Национален мото събор Разград 2018, НЯМА да бъде факт, благодарение на част от Общински съвет гр. Разград. 

Няма да споменаваме конкретни люде (щото не ги знаем поименно), на които да отдадем честта за прекъсването на една дългогодишна традиция в мото обществото. Държавността на местно ниво се доказа отново като дребна чалго-кебабчийска подлога, която дава превес на псевдобизнесмен да си върти дребната търговийка на наш гръб! 

Ние няма да бъдем част от цирка на Общински съвет гр. Разград! Няма да склоним на един Кръчмар, подкрепян от тукашните онбашии, да ни се разпорежда с организацията и начина на разположение на поляната на м. Пчелина за конкретното мероприятие!

Това е отличен пример за политическа шуробаджанащина на Общинско или по-скоро Селско ниво. Така се случва и в държавата, но в по-големи мащаби, как първобитните и първични печелбарски интереси на единици хора, провалят хиляди!

Приемете нашите извинения за създалото се огромно неудобство. 
Желаем Ви прекрасен мото сезон, но без нас тази година!

Уважаеми приятели, на МК ”Лудогорски братя”, с голямо съжаление Ви съобщаваме, че 16-тия Национален мото събор Разград…

Публикувахте от Мото клуб "Лудогорски братя" в Четвъртък, 2 август 2018 г.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе