Пишман крадци не можаха да откраднат кола със скорости

Случката се разиграла в Нашвил, Тенеси, а за неща научаваме от Jalopnik. В материала се казва, че двама тийнейджъри на възраст 15 и 17 г., направили два поредни и неуспешни опита за кражба на един и същи автомобил. При първият двамата издебнали собственичката и нейния пасажер, също дама, след което се опитали да ги свалят насилствено от колата. Дамата на шофьорското място оказала подобаваща съпротива, надула клаксона и тийнейджрите избягали.

Младежите явно обачебили твърдо решени да свият возилото, което така и не се споменава какво точно е. Час по късно отново издебнали жената, изчакали я да паркира пред магазин, да слезе, след което грабнали ключа от ръката и и скочили в колата.

YouTube

Само за да изскочат обрано от нея секунди по-късно, изненадани от присъствието на мистериозен трети педал, както и на това нещо, което стърчи между двете седалки, с начертани на него пътечки и цифри. Забавна случка, която ни припомни тази тук – как се краде нов Merc C-Class, чрез прихващане на сигнала от ключа. Кликнете на снимката за видеото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе