Днес почитаме Ванга

Днес си спомняме за една велика Българка. Пророчицата почина на 11 август 1996 г . след кратко боледуване.

Световните медии често привеждат свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница “Курск”, терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин. Най-често хората, които са посещавали Ванга, казват, че тя ги е спасила от сигурна смърт – тях или техни близки.

YouTube

Актьорът Николай Николаев: Ванга спаси сина ми

“Когато синът ми стана на 9, му откриха левкоза, вид рак на кръвта. Лекарите го изписаха като безнадежден случай, с две думи – да си умре у дома… някак почувствах интуитивно, че баба Ванга ме вика. Ние се познавахме с нея. Тя ми казваше Петелът, явно по асоциация от предаването, което водех тогава “Сладкарница Захарно петле”. Ванга излезе от къщата и каза – Петелът веднага да дойде. Тя ме погледна и отсече – “Гроб не виждам, ти мислиш ке умре, ама детето ти ке живее!”. След това заръча на поп Васил от Петрич да извика всички хора от околията и да съберат 5 кг семе от бял мак, а на милицията да отидат в гората и донесат оттам 60 живи костенурки. С маковото семе и кръвта спасих сина си. Днес синът ми е жив и здрав, живее в Швейцария и прави художествени инсталации.

На известния руски актьор Вячеслав Тихонов казва:

„Ти защо не изпълни желанието на твоя най-добър приятел? Той е Юрий Гагарин. Когато заминаваше на последния си изпитателен полет, той дойде у вас да се сбогува и каза: „Нямам време да купувам, затова много те моля да купиш един часовник – будилник, все едно че аз съм го купил, и да го държиш на бюрото си. Нека този часовник ти бъде спомен от мен.” Актьорът бил толкова изумен, че просто му прилошало. Дали му валериан. Казал, че всичко е било точно така, но в суматохата около гибелта на Гагарин той е забравил и не е купил този часовник. Ванга: „Но трябва да знаете всички: Юрий Гагарин не е умрял. Той беше взет!”

Пророчицата: След трийсет години ще има потоп

Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и Слънцето ще изгасне за три години, казва в последното си интервю феноменалната ясновидка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе