Кои приложения са по-добри след ъпдейта си

© Pixabay.com

Мобилните приложения се превърнаха в неизменна част от ежедневието на милиарди хора по целия свят. В онлайн магазините за приложения на двете големи мобилни платформи, Android и iOS, има милиони приложения, които предлагат най-различни функции, услуги и възможности.

И все пак, няма перфектно приложение. Винаги има какво да се подобри и доразвие. Разковничето е, че някои приложения не се обновяват редовно, докато други сякаш са изоставени. Ето няколко приложения, които не само, че се развиват редовно, но и стават все по-добри след ъпдейтите си.

YouTube

Calorie Counter – MyFitnessPal

Следенето на калориите е от ключово значение за поддържането на добра форма. Няма нужда всеки път да броим съставки и напитки. Това приложение разполага с впечатляващо богата база данни с данните за най-различни ястия (има дори мусака) и възможност за въвеждане на още храни и напитки. Може да се избира изяденото количество, да се въвеждат персонални цели с напътствия как да се постигнат. Приложението дава и допълнителни съвети за трениране, има скенер за баркодове за готови продукти, рецепти и др. Може да се свърже и с фитнес аксесоари и гривни, за да следи и анализира резултатите от тренировките. Има и селекция от готови упражнения и възможност за въвеждане на собствен тренировъчен режим. Приложението има безплатна и платена версия и се предлага за Android и iOS.

Vbox7

Новото приложение на Vbox7 е тук и то с много промени. Те започват от изцяло обновения дизайн и продължават с много технически подобрения. Това означава по-бърза и стабилна работа, по-високо качество на видеострийма и повече функции. Сред новостите е и функция за фонов режим на звука. Мобилното приложение на Vbox7 дава удобен и бърз достъп до целия каталог, включително популярните онлайн сериали и предавания на платформата. Приложението е безплатно и налично за Android и iOS.

Всичко е на един клик разстояние с новото приложение на Vbox7

Duolingo

Това е популярно приложение, което помага за по-бързото и лесно научаване на чужд език. Новата му версия предлага и нови езици – суахили и румънски. В каталога има както всички популярни езици, така и по-малко търсените, но интересни шведски, уелски и ирландски. Приложението вече има доста натрупан опит и обучението е ефективно. Неговите автори твърдят, че 34 часа обучение чрез Duolingo са еквивалентни на цял семестър в университет. Всички функции и услуги на приложението са изцяло безплатни. То се предлага за Android и iOS.

Fabulous

Понякога е трудно човек да намери необходимата мотивация, за да тренира, да продължи диетата си, да нормализира съня или просто да намали стреса. Това приложение смята, че може да помогне. Fabulous цели да помогне на потребителя да си изгради полезни навици, които да подобрят качеството на живот. Приложението комбинира готови сесии с упражнения и тренировки, съвети, медитация и лични цели. Освен това има и допълнителни платени услуги като личен реален треньор, библиотека с още повече упражнения и информация и др. Основните функции и възможности на Fabulous за безплатни и приложението е налично за Android и iOS.

CloudCal Calendar

Това приложение обединява данните в календарите от профилите на потребителя в Google и Microsoft на едно място. До тук нищо ново. Интересното е, че към това може да се добавят данните от Evernote, Trello, Meetup, Eventbrite и др. И освен това накрая приложението създава графично изображение, което показва колко натоварен е потребителят във всеки отделен ден. Така лесно може да се следи кой ден е подходящ за нови срещи и задачи само с един поглед. Има и уиджети, които извеждат информацията директно на началния екран. Платените функции дават още повече възможности. Приложението е ексклузивно само за Android.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе