48 са печелившите в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

На 10 септември в присъствието на нотариус бяха изтеглени нови 12 късметлии в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. Това беше четвърто поред теглене, с което печелившите участници вече са 48. Всеки от тях получава награда на стойност 50 лева за покупка на енергийно ефективен електроуред от най-голямата верига за техника у нас “Техномаркет“.

Кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ стартира в средата на май и до момента хиляди клиенти на компанията се включиха, като посетиха клиентски център на ЕНЕРГО-ПРО и попълниха специалните талони за участие. Всеки клиент на електроснабдителното дружество ЕНЕРГО-ПРО Продажби може да вземе участие в играта, като задължително условие е да бъде титуляр по партида и да попълни коректно данните си в талона, в това число клиентски номер и актуални данни за контакт. Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в центровете за обслужване на клиенти (ЦОК) са на разположение да съдействат на всеки, който желае да вземе участие в играта.

YouTube

Единствено в центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат да ползват всички услуги, предлагани от компанията – от плащане на сметка за електроенергия до откриване на нова партида за ток. Така с едно посещение могат да спестят време като съчетаят ползването на различни услуги и в същото време да опитат късмета си с попълването на талон за участие в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“.

Играта ще продължи до края на годината, като всеки месец ще бъдат теглени нови печеливши участници. Късметлиите се обявяват в секция Кампании на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна – www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби – www.energo-pro-sales.bg, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти.

Имената на печелившите, както и пълните условия на кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ клиентите могат да намерят на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе