Областният управител поздрави пожарникарите за професионалния им празник

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов поздравиха служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Разград с техния професионален празник 14 септември.
Г-н Хюсмен и г-н Драганов участваха в церемонията по награждаване на победителите на областно ниво в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“, която се проведе в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“. 82-ма малки художници от Лудогорието са участвали в надпреварата. Наградите им бяха връчени от: Областния управител Гюнай Хюсмен, кметът на Разград д-р Валентин Василев и заместник областния управител Евгени Драганов. Сред наградените се оказа и победителката в четвърта възрастова група в организирания през пролетта от Областния управител конкурс за детска рисунка „Великден през моите очи“ Ферида Халил от Исперих. Талантливата художничка получи специални поздрави от г-н Хюсмен и пожелание да продължи да развива дарованието си и да постига още по-големи успехи в любимото си занимание.

YouTube

След награждаването на паркинга зад галерията огнеборците от Разград направиха демонстрации на техниката, с която работят. Издигната бе 32-метровата пожарна стълба, а г-н Хюсмен се качи в автомобила за горски пожари.

„От името на жителите на Област Разград и от свое име искам да изразя респект и признателност за начина, по който безрезервно и всеотдайно изпълнявате своя дълг към обществото! Вашите постижения и резултати в работата са основание за самочувствие и заслужена гордост.

От сърце Ви желая още повече и значими успехи в отговорната ви професия!
Пожелавам здраве и благополучие на Вас и всички служители на РД ПБЗН-Разград!“ – се казва в поздравителния адрес, който г-н Хюсмен връчи на директора на РДПБЗН комисар Емилиян Станев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе