Кои са имениците днес

На 16 септември честваме Света Людмила Чешка.

Днес имен ден имат Людмил, Людмила, Людомил, Людомила, Людослав, Людослава.

YouTube

Людмил е старобългарско име и идва от старинното „люде”, хора, народ. Пожелателни имена носителите им да милеят за хората, да ги радват.

За хора с горните имена: Подходящ камък е жълт сапфир. Животно покровител- персийска котка. Щастливо число 7. Щастлив ден – петък. Неблагоприятен ден – неделя. Удачно време на годината – есен.Символ пазител (талисман) – кръст.

Важните мероприятия може да планират на 7, 14 и 21, особено в есенните месеци.

Името Людмила има славянски произход и означава “мила на хората”. Отговаря на знака Везни и планетата Венера.

Людмила е крайно самолюбива и горда. Тя има нужда от постоянно поощрение, възхищение, преклонение пред нейните таланти и способности. Не понася критика. Има добра интуиция. Людмила действа и се ръководи изключително от разума си. Тя гони конкретни цели и резултати. Енергична, активна, предприемчива, във всичко се стреми да достигне съвършенство. Човек на действието, не търпи монотонната работа. Людмила е верен и чувствителен приятел. Тя не само съчувства и ободрява, но и оказва реална помощ.

Прекрасното цвете горицвет принадлежи на името Людмила, но въпреки удивителната си красота съдържа и отрова. Като правило и Людмила е жена с рядка красота, но като цветето може да отрови живота на мъжете. Препоръчва се връзка с мъже с имената Андрей, Виктор, Димитър, Евгени, Илия, Кирил, Филип.

За да увеличи магнетичното си въздействие и притегателност, Людмила трябва да включи в гардероба си дрехи с бежов цвят, полупрозрачни блузки и дълги поли. Страшно и отиват. Людмила обича да приема гости. В посрещането им винаги проявява оригиналност, напитките са изискани, масата изящно подредена. По грандиозните празненства предпочита да проведе в ресторант, кафене. Обича да танцува, да общува, да се весели от душа. Оценява само скъпи подаръци. Има изтънчен вкус. Ще е удовлетворена от получаването на златен пръстен, изискан комплект козметика или парфюми, маркови съдове или красива картина.

Анекдот 1 – Поклонник към Людмила. -Мила, как да стигна до твоето сърце? – На мерцедес, драги, на Мерцедес.

Анекдот 2 – Людмила към поклонник, в отговор на предложение за брак. Уви, не мога да се омъжа за вас, но винаги ще ви помня като човек с изискан вкус!

Източник: Novini.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе