Д-р Надие Карагьозова откри новата учебна година в ПГ-Кубрат

По покана на директора на ПГ-Кубрат, д-р Надие Карагьозова участва в откриването на новата учебна 2018/2019 година на 17 септември, който съвпада тази година с един от най-хубавите есенни празници – денят на София или празникът на вярата, надеждата, любовта и мъдростта.

В оживения двор на училището от ученици, учители, родители и гости1 с химна на родината и изнасяне на училищното знаме  започна тържественото откриване на новата учебна година.

YouTube

В своето встъпително слово, директорът на училището г-жа Ив. Николова се обърна  към  педагогическия екип и възпитаниците на училището и им пожела спорна и успешна учебна година. Госпожа Николова, прочете поздравителния адрес на министъра на образованието Красимир Вълчев и благодари на всички уважили първия учебен сред, които областния управител на Разград, г-н Гюнай Хюсмен, началника на РУО-Разград и др.

Поздравително слово имаше от Орхан Мехмед-заместник кмет при община Кубрат с ресор образование, който професионално е свързан с училищния живот и за това изказването му се открои с емоционален заряд.

Д-р Карагьозова развълнувана сподели, че е емоционално свързана с училището и се радва, да бъде част от най-вълнуващия  празник на партньорското училище, с които я свързват едни от най-хубавите професионални моменти. Пожела на всички участници в педагогическия процес- учители-родители и ученици взаимно да се вдъхновяват през годината за добри дела и с вяра, надежда и любов да се преоткриват в света на познанието. „Две в едно –поздрав и превенция“,  допълни още Карагьозова и подари плакат, с новата образователно-превантивна инициатива на МКБППМН-Кубрат в партньорство с РУ на МВР-Исперих –„Есен 2018 – Дете на пътя! Запази Живот“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе